Consiliul Județean Iași a semnat un contract de deszăpezire pentru două zile, cât durează codul galben

contract de deszăpezire

Reprezentanții Consiliului Județean Iași au anunțat semnarea, pentru două zile, cât durează avertizarea de cod galben și portocaliu, a unui contract de deszăpezire a drumurilor județene.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Iași, Vlad Ciobanu, a declarat că deși nu sunt probleme în județ din cauza ninsorii, după primirea avertizării meteorologice a fost semnat un nou contract cu asocierea formată din SC Enviro Construct SRL și SC Eky Sam SRL în vederea asigurării viabilității drumurilor județene în această perioadă.

Pe perioada celor două zile de contract sunt reactivate patru baze din Iași, Vlădeni, Pașcani, Răducăneni. „Momentan nu sunt probleme în județ. Abia a început să ningă. Ieri a fost semnat un contract cu firma care a acționat pe timpul iernii, de data aceasta fiind pe durata codului galben și portocaliu, respectiv pe 20 și 21 aprilie. În prezent, utilajele pentru deszăpezire se află pe teren, pentru a preîntâmpina eventualele depuneri de zăpadă. Se acționează cu opt utilaje de tip lamă cu sărăriță și patru încărcătoare frontale”, a declarat pentru Agerpres Vlad Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Iași.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.