Conflict la Mamaia: un bărbat a fost înjunghiat în parcarea unui club, iar agresorul a fugit

Stațiunea Mamaia

Un bărbat cu vârsta undeva la 30 de ani, conform anchetatorilor, a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa, duminică dimineaţă. El a fost înjunghiat în spate, în parcarea unui club din staţiunea Mamaia. Poliţiştii susțin că au început oa anchetă, dar până acum nici nu au identificat agresorul.

Potrivit anchetatorilor și martorilor, duminică dimineaţă, a avut loc un conflict între mai mulţi tineri, în parcarea unui club din Mamaia. Mai exact, la un moment dat, unul dintre ei, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost înjunghiat în spate, de o persoană deocamdată neidentificată. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Bărbatul este internat în prezent în secţia ATI Chirurgie, iar reprezentanţii unităţii medicale spun că starea este stabil, conştient, dar va rămâne în continuare sub observaţie de specialitate. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru identificarea agresorului şi tragerea acestuia la răspundere, dar şi pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here