Cluj Napoca. O femeie a fost condamnată la închisoare după ce a retras ilegal bani de pe cardul soacrei

Bancomat. Foto sursa:/Pixabay.com
Bancomat. Foto sursa:/Pixabay.com

O femeie din Cluj-Napoca a fost condamnată la 1 ani, 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare după ce a scos 177.000 de lei de pe cardul soacre fara acordul acesteia. Ea a falsificat chitanțe de la bancomat.

Soacra a declarat in timpul cercetarilor că nu o bănuiește pe noră. La proces femeia a spus că nu vrea ca nora sa stea dupa gratii,  dar își vrea banii înapoi, potrivit g4media.ro.

Femeia a fost acuzată de trei infracțiuni, efectuare de operațiuni financiar în mod fraudulos în formă continuată, acces ilegal la sistem informatic în formă continuară și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

Femeia era rugată de către soacră să ridice anumite sume bani de la bancomat, dar aceasta retragea mai mulți bani decât au convenit. Ea a falsificat apoi chitanțele, fiind  dată de gol de testul poligraf.  Ea a fost prinsă atunci când procurorii au analizat camerele video, folosind cardul soacrei.

”În urma testării inculpatei cu aparatul poligraf, s-a constatat că răspunsurile acesteia la întrebările esențiale cauzei (dacă a folosit cardul bancar al soacrei fără acordul acesteia, dacă a retras bani folosind acel card fără a-i spune soacrei și dacă știe cine a sustras fraudulos bani fără drept), au produs unele modificări psihofiziologice, care ar putea fi asociate comportamentului simulat”, scrie Clujust.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here