Cluj Napoca. Bărbat reținut de polițiști după ce a tras cu un pistol Airsoft la o petrecere

FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com
FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com

Un bărbat de 28 de ani a fost reţinut de poliţişti, după ce a ameninţat şi a tras cu un pistol de tip Airsoft, la un eveniment privat din Cluj-Napoca.

Acesta ar fi plecat cu un autoturism, alături de alte două persoane, fiind identificat la scurt timp de poliţişt, potrivit digi24.ro.

„La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 4,15, poliţiştii (…) au fost sesizaţi cu privire la o altercaţie care a avut loc între mai multe persoane, la o sală de evenimente din municipiu, unde un bărbat ar fi ameninţat şi utilizat o armă neletală şi nesupusă autorizării, de tip Airsoft. La scurt timp de la sesizare, poliţiştii au identificat persoana în cauză, faţă de aceasta fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. În urma incidentului nu au fost persoane rănite. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în timpul evenimentului privat, în curtea exterioară a spaţiului respectiv, ar fi fost un conflict spontan între participanţi, iar un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Floreşti ar fi ameninţat celelalte persoane cu un pistol tip Airsoft, iar apoi ar fi tras două focuri”, se arată într-un comunicat transmis, duminică, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.
Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here