Cluj: Ajutoare pentru încălzirea locuinţei

Clujenii mai au la dispoziţie trei zile, până joi, 20 noiembrie, pentru depunerea cererilor în vederea obţinerii ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei pentru tot sezonul rece, scrie Ziua de Cluj.

caloriferPână în acest moment au fost depuse aproximativ 2.100 de astfel de solicitări de subvenții, dintre care 15% au fost respinse. Perioada de preluare a cererilor a început acum o lună, în 20 octombrie, iar cei care le vor depune după data de 20 noiembrie vor primi ajutoare doar pentru lunile următoare.

Ajutoarele la încălzire se acordă în perioada noiembrie 2014 – martie 2015 persoanelor singure şi familiilor sau persoanelor care se gospodăresc împreună cu domiciul sau reşedinţa în municipiul Cluj-Napoca, care împlinesc condiţiile de eligibilitate.

Pentru a beneficia de ele, veniturile cumulate ale celor interesaţi interesate trebuie să fie sub 1.082 lei pentru persoanele singure beneficiare de încălzire de la Regia Autonomă de Termoficare (RAT), sub 786 lei pentru persoanele şi familiile care se gospodăresc împreună, beneficiare de încălzire de la RAT, şi sub 615 lei pentru persoanele singure şi familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună şi folosesc pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, energie electrică sau combustibili solizi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here