Clotilde Armand: În plină pandemie de coronavirus, Primăria Capitalei a acordat un contract în valoare de 18.376.224 euro

Europarlamentarul USR, Clotilde Armand, acuză Primăria Capitalei într-o postare pe Facebook, că a acordat un contract în valoare de 18.376.224 euro unei firme controlate de Alexandru Nanu, fiul primarului din Cornu (comuna lui Adrian Năstase), fost vicepreşedinte TSD Prahova, patronul clubului NUBA şi amic cu V. Cosma & S. Ghiţă

„M-am uitat din nou prin SICAP să văd ce mai face dna Firea la PMB cu banii bucureștenilor. Țineți-vă bine: În plină pandemie Primăria Municipiului București a acordat ieri un contract în valoare de 18.376.224 EURO unei firme controlată de Alexandru Nanu – fiul primarului din Cornu, fost șef vicepreședinte TSD Prahova, patronul clubului NUBA și amic cu V. Cosma & S. Ghiță. Contract: Achiziție de elemente constructive pentru mobilier urban, respectiv adaposturi modulare pentru statii de troleibuz si statii de autobuz”, scrie Clotilde Armand, pe Facebook.


Potrivit europarlamentarului, firma acestuia nu este la primul contract cu autorităţile locale.

„A primit în ultimii ani contracte prin atribuire directă de la mai multe instituţii subordonate Primăriei Capitalei”, mai scrie Armand.

Gabriela Firea nu a răspuns până acum acuzațiilor aduse de europarlamentarul USR. Așteptăm un punct din vedere și din partea primarului general al Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here