CJ Hunedoara modernizează drumul spre Mănăstirea Prislop

Consiliul Județean Hunedoara a lansat procedura de licitație pentru modernizarea drumului care duce la Mănăstirea Prislop, informează Agerpres.

Manastirea PrislopDecizia autorităților locale a fost grăbită de afluxul foarte mare de mașini care circulă pe drumul spre  Mănăstirea Prislop, locul în care mii de pelerini sosesc zilnic pentru a se ruga la mormântul părintelui Arsenie Boca.

”În situația nou-creată de afluxul sutelor de mii de turiști, care vin anual în județul Hunedoara pentru a vizita Mănăstirea Prislop, modernizarea drumului de acces este o prioritate pentru Consiliul Județean. Pe de o parte, este vorba de cartea de vizită a Hunedoarei, pe de altă parte, sunt importante siguranța și confortul locuitorilor zonei”, a declarat duminică vicepreședintele CJ Hunedoara, Dorin Gligor.

Modernizarea drumului se va face pe un tronson în lungime de 12,17 kilometri, situat între localitatea Silvașul de Jos și Mănăstirea Prislop.

Firmele interesate de această lucrare pot depune ofertele de licitație până în data de 2 iunie, o zi mai târziu fiind programată anunțarea câștigătorului. După termenul legal de depunere a contestațiilor, autoritățile județene apreciază că lucrările vor putea începe în luna august a acestui an.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here