Candidează sau nu Ludovic Orban la Primăria Capitalei

Premierul Ludovic Orban dezminte informația apărută în spațiul public despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei. El a declarat că ”este o minciună gogonată”.

„E o minciună gogonată, nu are nicio legătură cu discuțiile dintre noi și chiar mă deranjează că două site-uri de știri au născocit o asemenea minciună, o asemenea invenție, fără măcare să îmi ceară punctul de vedere. Pur și simplu e o scorneală, au vrut să își crească traficul cu fake news”, a spus Ludovic Orban. 

El a ținut să sublinieze că este candidatul pentru funcția de prim-ministru și după alegerile parlamentare pe care PNL vrea să le câștige: „Candidatul PNL la funcția de prim-ministru este desemnat de PNL. Eu sunt prim-ministru și candidat de prim-ministru. Obiectivul nostru este ca PNL să câștige alegerile locale și parlamentare și președintele PNL va fi prim-ministru. (…) Candidatul PNL la Primăria Capitalei va fi desemnat în urma unor cercetări sociologice. Din partea PNL nu poate candida decât un membru al PNL”, a adăugat Orban.

Ludovic Orban a participat, alături de Marcel Ciolacu, la înscăunarea noului Arhiepiscop-Mitropolit Romano-Catolic de București.

Ipoteză incendiară. Iohannis vrea debarcarea lui Orban din postul de premier

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here