Ce locuri de muncă sunt vacante în primăriile din județul Gorj

Primăriile comunelor Arcani, Stejari şi Bolboşi a scos la concurs mai multe posturi de consilier pe diferite specializări. Concursurile vor avea loc în această lună, scrie adevarul.ro.

locuri-de-muncaPrimăria Comunei Arcani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a postului de consilier clasa I, în cadrul aparatului de specialitate al primarului.

Candidaţii trebuie fie absolvenţi de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul ştiinţelor inginereşti şi să aibă cunoştinţe de operare PC. Concursul se va desfăşura pe 27 şi 29 mai.

Şi Primăria comunei Stejari va scoate la concurs un post de consilier la Compartimentul financiar-contabil, impozite şi taxe locale, achiziţii publice. Proba scrisă va avea loc pe data de 26 mai, iar interviul va avea loc două zile mai târziu.

Un loc de consilier la Compartimentul Agricol este disponibil şi la Primăria comunei Bolboşi. Candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai Facultăţii de Agronomie, specializarea agricultură, şi să aibă o vechime în specialitate de minimum nouă ani.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here