Caz șocant în Vrancea. Minoră aflată în grija unui asistent maternal, abuzată sexual de un bărbat de 66 de ani

Un bărbat de 66 de ani din județul Vrancea este acuzat că a abuzat sexual o minoră de 14 ani, aflată în sistemul de protecție. Cazul este anchetat de polițiști și procurori.

Asistentul maternal în grija căruia se afla copila a alertat autoritățile. Din primele informații, agresorul este vecin cu victima. „În cursul dimineţii zilei de 31.07.2019 am fost informaţi de către un asistent maternal profesionist, salariat al Direcției  Generale de Asistență Socială și Protecţia Copilului Vrancea, că există suspiciunea săvârșirii unui abuz sexual asupra unei minore în vârsta de 14 ani, pe care o are în îngrijire și supraveghere, de către un bărbat în vârstă de aproximativ 66 ani, cu domiciliul în aceeași localitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan.

Reprezentanții DGASPC au sesizat polițiștii, care au preluat imediat cazul.

„Au fost sesizate organele de anchetă, aceștia procedând imediat la preluarea cazului şi audiereasuspectului. Din informatiile pe care le deţinem la acest moment, suspectul şi-a recunoscut fapta şi urmează a fi audiat de către procurori”, a precizat DGASPC.

Minora va fi examinata medico- legal, ulterior urmând a fi audiată de catre procurorul de caz, în prezența psihologului și a unui avocat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here