București: Patru mașini ar ars pe aceeași stradă. Cum au intervenit autoritățile

Masini arse pe strada Turda . Sursa foto: Digi24.ro
Masini arse pe strada Turda . Sursa foto: Digi24.ro

Un incendiu puternic s-a produs vineri seara pe strada Turda din București. Patru mașini au ars, pompierii au intervenit. Au fost chemate și trupele antitero ale SRI, deoarece a existat la un moment dat bănuiala existenței unui act intenționat.

Patru mașini au ars pe aceeași stradă. În primul moment, autoritățile au luat în calcul varianta că ar fi fost mai mult decât un incendiu accidental. Două echipaje antitero au venit în sprijinul poliției. Din primele informații nu ar fi vorba de un atac terorist, motiv pentru care trupele antitero s-au retras.

 Pompierii au stins incendiul

Pompierii au reușit să stingă toate cele patru mașini, dar două dintre ele au ars în întregime. Celelalte două, parcate în apropiere, au fost cuprinse de flăcări. Incendiul s-a întins de la un autoturism la altul. Flăcările ar fi izbucnit la o mașină aflată în mers. Șoferul a reușit să iasă din mașină, potrivit digi24.ro.

O cauză clară a producerii incendiului va fi decisă în zilele următoare, după ce pompierii și polițiștii vor finaliza ancheta.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here