Falși medici din București reținuți după ce au înșelat bătrânii că sunt grav bolnavi


12 angajați ai unei clinici din București care susțineau că sunt medici au fost reținuți, după ce au înșelat mai mulți bătrâni cărora le-au vândut aparate medicale la suprapreț pentru a se trata, deși nu aveau nevoie de ele.


”În cursul acestei zile, 3 noiembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucureșți – Secția 20 au pus în aplicare 7 mandate de percheziție la sediul unei societăți comerciale, din Sectorul 6, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune și complicitate la înșelăciune, în formă continuată”, a transmis Poliția Capitalei, potrivit digi24.ro.

Cel puțin nouă persoane au fost păcălite de falșii medici. Dacă un laser de corp costă între 500 și 1.000 de lei, ei le vindeau chiar și cu 40.000 de lei. Polițiștii au descins joi la sediul clinicii din Sectorul 6 al Capitalei, 15 persoane fiind duse la audieri. Dintre acestea, 12 au fost reținute și urmează să fie duse vineri la instanță, cu propunere de arestare, prejudiciul în cauză fiind de peste 150.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here