București: Bărbat cu un cuţit în mână prins şi dus la secţia de poliţie. Intervenţia SRI

Foto: cutit. Sursa: Getty Images
Foto: cutit. Sursa: Getty Images

Un bărbat care a scos cuţitul într-un autobuz din Bucureşti a fost imobilizat şi dus la secţia de poliţie, comunică Poliția Capitalei.

„Astăzi, în jurul orei 12,00, într-un autobuz ce se afla în circulaţie în Sectorul 5, un bărbat a afişat, la vedere, un cuţit, fără a ameninţa vreun călător anume. O persoană a apelat prin sistemul 112 şi a sesizat situaţia”, afirmă comunicatul Poliţiei Capitalei.

Echipe de poliţişti şi un echipaj al Serviciului Român de Informaţii au venit rapid

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie dar şi un echipaj al Serviciului Român de Informaţii.

Bărbatul, cetăţean român, în vârstă de 47 de ani, a fost imobilizat şi dus la sediul secției de poliţie, potrivit digi24.ro.

Nu a fost atac terorist

SRI precizează că nu a fost vorba de un atentat terorist.

„În urma unui apel la 112, inițiat la ora 12.28, Brigada Antiteroristă din cadrul SRI a fost alertată că un bărbat amenință cu un cuțit călătorii într-un autobuz care circula în sectorul 5 din București.

Echipa de intervenție a ajuns la față locului. Unde, în coordonare cu Poliția, l-a imobilizat pe suspect în condiții de siguranță pentru ceilalți pasageri și participanți la trafic. Suspectul a fost predat Poliției. Iar în acest moment se fac cercetări. Din primele verificări efectuate de SRI, suspectul nu este cunoscut pe profil terorist. Iar până în prezent nu există elemente care să lege incidentul de un posibil act terorist”, anunță SRI.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.