Botoșani. Bărbat împușcat în picior, după ce a atacat cu drujba și toporul niște polițiști 

Imagini cu împușcături pe o stradă din județul Galați, sursa: Google
Imagini împușcături pe o stradă din județul Galați, sursa: Googleii

Polițisti atacați cu drujba și toporul, după ce au incercat să aplaneze un conflict izbucnit între doi vecini, în Botoșani.

Oamenii legii au fost sesizați marți prin apel la 112 de către un bărbat din comuna Mileanca, că a fost agresat,findu-i distrusă mașina de către un alt localnic, potrivit digi24.ro.

Polițiștii au constatat că bărbatul intrase ilegal în locuința reclamantului și a concubinei acestuia, pe care i-a agresat fizic. Ulterior, agresorul ar fi distrus caroseria autoturismului apelantului, aflată în curte, La venirea polițiștilor, el s-a enervat și mai tare, aruncând cu o toporișcă spre mașina oamenilor legii distrugând caroseria. Bărbatul continuat să arunce și cu alte obiecte contondente spre polițiști. La un moment dat  el a ieșit din curte cu drujba aflată în funcțiune, iar deoarece nu a răspuns la somațiile polițiștilor, aceștia au folosit armamentul din dotare, trăgând focuri de avertisment în plan vertical și, apoi înspre acesta. Bărbatul a fost rănit în zona gambei, fiind transportatla sp ital pentru îngrijiri medicale iar ulterior a fost internat la psihiatrie.
Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here