Bârlad. Un bărbat băut și violent a fost arestat preventiv după ce a vrut să agreseze niște polițiști

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Zorleni, a fost arestat preventiv după ce a provocat scandal. El i-a ameninţat cu moartea pe poliţiştii solicitaţi să intervină, cu ajutorul unui topor.

Poliţiştii din cadrul Poliţia municipiului Bârlad au fost sesizaţi prin apel la numărul de urgenţă 112, că, bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a avut un comportament violent,  ameninţand cu acte de violenţă şi injurii, potrivit digi24.ro.

„Echipajul de ordine publică, din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad, care a intervenit, în temeiul sesizării, pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice, a fost ameninţat cu moartea, bărbatul folosind un topor pentru proferarea de ameninţări. Poliţiştii au procedat la interceptarea, încătuşarea, efectuarea controlului corporal şi conducerea persoanei care se manifestă violent, la sediul poliţiei, pentru dispunerea măsurilor legale. Poliţiştii nu au fost agresaţi fizic şi nici nu au suferit vătămări corporale. Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii bârlădeni, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a preluat efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”, a precizat IPJ Bârlad.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here