Bărbat împușcat de polițiști, după o urmărire ca-n filme. Agresorul i-a amenințat cu un cuțit

sursa foto: Politia Romana
sursa foto: Politia Romana

Un bărbat a fost împușcat noaptea trecută, după ce a refuzat să oprească mașina și a amenințat cu un cuțit polițiștii. Agresorul a ajuns la spital și s-a ales cu dosar penal.

Incidentul s-a petrecut pe drumul dinspre Ploiești către Vălenii de Munte. Potrivit IPJ Prahova, la data de 18 decembrie, în jurul orei 23:30, un echipaj de poliție din Vălenii de Munte a fost sesizat cu privire la faptul că un conducător auto ce se deplasa pe direcția Ploiești către Vălenii de Munte se află la volan, posibil sub influența alcoolului, reprezentând un pericol pentru traficul rutier.

Deoarece la ieșirea din orașul Vălenii de Munte, conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul polițistului rutier, s-a procedat la urmărirea autoturismului atât de către acesta cât și de un alt echipaj de poliție aflat în serviciu.

La intrarea în localitatea Poiana Copăceni, comuna Gura Vitioarei, conducătorul auto urmărit a intrat în coliziune cu un cap de pod, iar din autoturism au coborât inițial 5 persoane apoi o șasea persoană, un bărbat în vârstă de 23 de ani, care l-a amenințat pe primul polițist ajuns la autoturismul urmărit cu un obiect tăietor-înțepător.

„Întrucât după somarea verbală acesta nu a renunțat la acțiune, polițistul a executat somație legală și patru focuri de avertisment în plan vertical, dar bărbatul a continuat acțiunea de amenințare. A fost executat foc în direcția membrelor inferioare, bărbatul fiind rănit la picioare. Împreună cu colegii din celălalt echipaj de poliție, 4 din cei 5 bărbați coborâți inițial din autoturismul urmărit au fost imobilizați, la acest moment fiind căutat în zonă conducătorul autoturismului”, a transmis IPJ Prahova.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță care a acordat îngrijiri medicale bărbatului, acesta fiind transportat la spital.

În acest caz, se efectuează cercetări, fiind informat și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here