Încă o „realizare”. 766 de metri de şosea care leagă autostrada Gilău-Nădăşelu aproape de a fi finalizaţi

autostrada moldovei contractul pentru autostrada autostrada Gilău-Nădăşelu

Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură anunţă că luni sau marţi va fi făcută pre-recepţia segmentului de şosea de la Gilău, care va conecta autostrada Gilău-Nădăşelu, gata din noiembrie 2017, cu restul Autostrăzii Transilvania (A3).

„Începem săptămâna cu o mică veste bună: aşa cum vedeţi din cadrele aeriene surprinse vineri, 14 septembrie 2018, intrăm în linie dreaptă la Gilău, acolo unde constructorul (Tirrena Scavi) este foarte aproape de finalizarea celor 766 de metri care vor conecta „autostrada-muzeu” Gilău-Nădăşelu (gata din noiembrie 2017) de restul Autostrăzii Transilvania (A3). Mâine va fi ultima zi în care se va aşterne stratul de uzură. Mai rămân aşadar de executat diverse finisaje: taluzări, rigole/şanţuri, parapete protecţie, indicatoare, marcaje rutiere”, anunţă Asociaţia Pro Infrastructură, care publică şi o filmare realizată cu drona pe Autostrada Transilvania.

Autostrada Gilău-Nădăşelu, realizare romanească

Conform reprezentanţilor asociaţiei, astăzi şi/sau mâine se va efectua pre-recepţia, iar recepţia la finalizarea lucrărilor va fi în 27-28 septembrie dacă nu vor exista tergiversări inutile.

„Simplu spus, sunt şanse mari ca la sfârşitul acestui luni să circulăm pe 9,5 km de autostradă nouă între Nădăşelu şi Gilău, evitând complet Cluj-Napoca pe relaţia Zalău/Baia Mare-Turda”, adaugă sursa citată.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here