ATV-uri furate din Germania, găsite în județul Argeș

Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com
Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com

Două ATV-uri furate recent din Germania au fost găsite, joi, la domiciliul unui bărbat din comuna Călineşti, județul Argeș, în urma unei percheziţii efectuate de poliţişti.

Cele două vehicule sunt evaluate la aproximativ 15.000 de euro. Ele au fost sustrase la începutul acestei luni, potrivit digi24.ro.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni, au efectuat o percheziţie pe raza localităţii Călineşti, la domiciliul unui bărbat de 38 de ani. Ocazie cu care au descoperit şi ridicat două ATV-uri, sustrase la în urmă cu câteva zile de pe teritoriul Germaniei”, se precizează într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Percheziţia s-a desfăşurat într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Cele două ATV-uri sunt evaluate la aproximativ 15.000 de euro. Ele au fost sustrase în zilele de 2 şi 4 octombrie.

„Bunurile au fost ridicate. Iar cercetările continuă, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeş.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here