Argeş: 48.000 de consumatori din Câmpulung şi cinci comune nu au apă potabilă

Galați fără apă potabilă

Sute de gospodării, dar și şcoli şi spitale din oraşul Câmpulung şi din cinci comune din judeţul Argeş nu au apă potabilă din cauza unei avarii produse la o conductă magistrală, intervenţia fiind îngreunată de condiţiile meteo şi de faptul că magistrala este la trei metri adâncime, informează Mediafax.

robinet-apaPotrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Prefectura Argeş, aproximativ 48.000 de consumatori – gospodării, instituţii publice, şcoli, dispensare – din municipiul Câmpulung şi din comunele argeşene Schitu Golești, Valea Mare Pravăț, Bughea de Sus, Bughea de Jos și Lerești nu beneficiază de alimentare cu apă potabilă, începând de joi, din cauza unei avarii produse la conducta magistrală care alimenta zona respectivă.

Astfel, sunt afectate toate familiile din cele şase localităţi, dar şi şcoli, spitalul din Câmpulung şi alte instituţii publice.

În acest context, prefectul judeţului Argeş, Mihai Oprescu, a dispus ca Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) să distribuie apă menajeră către cetățeni și unitățile economice și publice care au solicitat acest lucru.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here