ARAD. Un tânăr a fost împușcat mortal  la vânătoare cu arma prietenului său

Tinar mort
tinar mort. sursa foto: observator.news

Tragedie la o partidă de vânătoare organizată legal, pe un fond privat din Sintea Mare, județul Arad. Un bărbat de 41 de ani a fost împușcat accidental cu arma prietenului său, care participa la aceeași vânătoare. Oliver Mărășescu a murit în ambulanță, la locul tragediei.

„Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați prin 112 despre faptul că, în cadrul unei partide de vânătoare autorizată, un bărbat de 41 de ani, din Pâncota, a fost împușcat accidental, cu arma de vânătoare a unui tânăr de 21 de ani, din Șicula, care lua parte la aceeași vânătoare” , a anunțat IPJ Arad.

Bărbatul a murit în ambulanță, rana fiind într-o zonă puternic vascularizată. Atunci când echipajul de prim-ajutor a ajuns la locul tragediei, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, potrivit observatornews.ro.

Se pare că unul dintre vânători nu ar fi scos glontele de pe țeavă și a băgat arma cu tot cu muniție în teacă. Cei doi s-au urcat în mașină iar arma s-a descărcat. Glontele l-a lovit pe Oliver Mărășescu în picior.

Oliver Mărășescu și prietenul său, un tânăr în vârstă de 21 de ani, participau la o partidă de vânătoare legală, de mistreți și vulpi.

.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au întocmit un dosar penal și fac cercetări pentru ucidere din culpă și uz de armă, fără drept.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here