Arad: Primăria scoate la licitație 79 de mașini ridicate de pe străzi. Prețurile pornesc de la 299 de lei

mașiniPrimăria Arad vinde la licitaţie publică 79 de mașini ridicate de pe străzi, cele mai multe cu defecţiuni, iar preţurile de strigare pornesc de la 299 de lei şi ajung la 3.000 de lei.

Potrivit unui anunţ publicat vineri de Primăria Arad, pe 22 septembrie va avea loc o licitaţie publică în depozitul Biroului de Ridicări Vehicule, unde se vor vinde 79 de maşini ridicate de pe străzi, fie pentru că păreau abandonate, fie pentru că erau parcate ilegal.

Municipalitatea arădeană speră să câştige 62.000 de lei din vânzarea maşinilor, suma fiind calculată luându-se în considerare preţurile de pornire, însă preţurile de vânzare pot fi mai mari. Cel mai ieftin vehicul este un tractor defect, care are un preţ de pornire de 299 lei, iar un Ford Mondeo este cea mai scumpă maşină din parcul scos la licitaţie, având preţul de 3.000 de lei. Potrivit descrierii, caroseria maşinii este în stare foarte bună, însă motorul nu poate fi pornit. Pentru un camion defect, Primăria cere 2.231 lei, iar pe listă sunt trecute şi multe modele Dacia, care au preţuri cuprinse între 300 şi 700 de lei.

Sunt scoase la vânzare şi mărci consacrate, precum mașini BMW sau Mercedes, dar este vorba despre modele mai vechi şi cu defecţiuni. Acestea au preţuri cuprinse între 400 şi 2.200 lei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here