Arad. Bărbat amendat pentru apel nejustificat la 112 

ambulanta
ambulanta,

Pompierii din Arad și un echipaj medical SMURD s-au deplasat, duminică, în viteză la Cicir, unde un bărbat indicase la 112 că o mașină a căzut în Mureș, cu tot cu un om.

Salvatorii au constatat  ca toate lucrurile sesizate la numărul unic de urgență 112 nu se adevereau, apelantul  fiind amendat cu 4000 de lei.

„Poliţiştii din Vladimirescu au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că un autoturism, în care se află o persoană, ar fi căzut în Mureş. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al ISU Arad, care, după primele verificări, a stabilit că cele reclamate nu se confirmă”, potrivit comunicatului ISU Arad, potrivit digi24.ro.

Bărbatul care a sunat intenţiona să pescuiască ilegal împreună cu doi prieteni, toţi trei fiind surprinşi de o persoană.

„În continuarea activităţilor desfăşurate, s-a stabilit că apelantul este un bărbat de 38 de ani, din Arad, care, în timp ce se afla cu alţi doi bărbaţi la balta din incinta unei balastiere din Cicir, unde intenţionau să pescuiască, a fost surprins de o altă persoană. Cei trei bărbaţi s-au speriat şi au fugit în direcţii diferite. Apelantul a fost sancţionat conform OUG 34/2008, pentru apelarea nejustificată a numărului de urgenţă 112, cu amendă în valoare de 4.000 de lei”, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here