Alexandru Băişanu, despre candidaţii la Primărie: Trebuie să trecem testul DNA

Copreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, care va candida la funcţia de primar al Sucevei, a declarat joi că toţi candidaţii vor trebui să treacă „testul DNA”, transmite Mediafax.

Alexandru Baisanu PNL SuceavaAlexandru Băişanu (foto) a anunţat, joi, că intră in competiţia internă din PNL pentru a obţine candidatura la funcţia de primar al Sucevei.

Candidatul PNL la funcţia de primar al Sucevei va fi desemnat în urma unui sondaj de opinie care va arăta cine are mai multe şanse.

Alexandru Băişanu a subliniat că toţi candidaţii vor trebui să treacă „testul DNA”. „Trebuie să trecem cu toţii testul DNA. Nu va fi uşor pentru nimeni”, a declarat Băişanu.

Totodată, el a spus că primarul actual, Ion Lungu, şi contracandidatul său pentru desemnarea candidatului la funcţia de primar, Ioan Bălan, sunt prieteni şi s-au sprijinit reciproc în alegeri şi a spus că este de părere că tandemul „Putin-Medvedev” nu ar trebui să se repete la Suceava.

Băişanu a spus că oraşul Suceava este blocat şi sufocat pentru că nu se mai poate dezvolta, iar primul său proiect este ca 500 de hectare de teren ale Staţiunii de Cercetări Agricole din vecinătatea municipiului să treacă în proprietatea municipalităţii, care să le ofere pentru cartiere noi şi noi investiţii.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here