Alertă într-un centru de plasament din județul Argeș, după dispariția a doi copii

sursa: Sindicatul Europol

Autorităţile din Argeş au transmis o „Alertă răpire copil”, în urma dispariţiei a doi copii dintr-un centru de tip familial din oraşul Ştefăneşti.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, dispariţia minorilor, unul de 16 şi celălalt de 13 ani, a fost sesizată de reprezentanţii centrului, potrivit g4media.ro.

„În ziua de 19 septembrie a.c., în jurul orei 16,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui centru pentru minori cu privire la faptul că doi minori, Ţiţirigă Alexandru Vasile, de 16 ani, şi Ţiţirigă Petrişor Daniel, de 13 ani, au plecat din cadrul centrului, fără a mai reveni”, se arată în comunicat.

Minorul de 16 ani are 150 de centimetri înălţime, aproximativ 35 de kilograme, ochi căprui, păr blond. La momentul plecării ar fi purtat şapcă de culoare neagră, bluză de trening de culoare neagră, tricou alb şi pantaloni de culoare neagră. Minorul , în vârstă de 13 ani are 136 de centimetri înălţime, aproximativ 35 de kilograme, ochi căprui, păr blond, ar fi purtat pantaloni de trening şi tricou albastru.

.„Persoanele care pot oferi informaţii despre cei în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Oraşului Ştefăneşti, la telefon 0248 265 185”, anunţă IPJ Argeş.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here