Alegeri locale 2020. Ludovic Orban le cere peneliștilor să nu mai caute la alte partide candidați pentru primării

Consiliul Naţional al PNL se întruneşte la Romexpo

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la o reuniune de partid la Râmnicu Vâlcea, că filialele partidului nu trebuie să mai caute în alte formaţiuni candidaţi pentru următoarele alegeri locale 2020.

„Nu-mi pun problema dacă câstigăm alegerile. Singura mea problemă e cu cât câştigăm alegerile (…) Nu avem probleme. Singura noastră problemă este să fim mai bine organizaţi, să ne apropiem de oameni şi de orice fel de oameni, să coborâm mulţi dintre noi din turnurile noastre de fildeş către omul simplu, să vorbim pe limba lui, să modificăm relaţiile interumane pe care le avem cu cetăţenii, să avem disponibilitatea să vorbim cu ei, să le transmitem adevărul, că noi nu trebuie sa minţim, trebuie să spunem numai ce gândim, care sunt proiectele, iniţiativele noastre, ce vrem noi să facem pentru români”, a declatat, sâmbătă, preşedintele PNL Ludovic Orban, la reuniunea regională a organizaţiilor liberale din Oltenia.

Liderul PNL le-a mai cerut membrilor de partid să nu mai caute în alte formaţiuni politice candidaţi pentru funcţia de primar la următoarele alegeri locale 2020. „Să fim inteligenţi şi să ne promovăm oameni de calitate din partid, iar acolo unde nu avem candidat de primar, să avem capacitatea să găsim oameni buni, nu neapărat de la alte partide. Hai să nu mai căutăm pe la alte partide candidaţi de primar sau alte lucruri. Hai să căutăm în societate, pentru că sunt foarte mulţi oameni care au reuşit în viaţă, sunt poveşti de succes în România, oameni care au ceva de dat pentru că ei au reuşit în cariera lor, trebuie să atragem astfel de oameni”, a precizat Orban.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here