Alba: Descinderi la persoane suspectate de furt de combustibil, angajate la o staţie de carburanţi

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Poliţiştii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, fac joi opt descinderi la persoane suspectate de furt de combustibil. 

 Angajaţii unei staţii de carburanţi ar fi furat peste 1.000 de litri de motorină, cu complicitatea şoferilor unor camioane.

Ce a comunicat IGPR

”La data de 17 iunie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, efectuează 8 percheziţii. Toate în judeţul Alba, la o staţie de carburanţi şi la domiciliile a 6 persoane Aceastea sunt angajaţi ai staţiei, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a comunicat IGPR.

Potrivit anchetei, în perioada 14 – 28 aprilie 2021, angajaţii unei staţii de carburanţi, cu complicitatea unor şoferi de camioane care ar fi intrat în staţie pentru a alimenta, ar fi furat peste 1.000 de litri de combustibil . Combustibilul a fost ulterior depozitat în bidoane, fiind comercializat către diferite persoane.

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigaţii criminale, participă şi poliţişti din structurile de investigare a criminalităţii economice, criminalistic şi acţiuni speciale, potrivit stiripesurse.ro

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here