Alarmă la spitalul de copii din Timișoara

ISU Timiş a activat, sâmbătă dimineaţă, Planul Roşu de Intervenţie la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, din cauza unei alarme de incendiu.

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat că nu a fost vorba de degajări de fum, fiind un amestec de heliu cu alte substanțe, nimeni nefiind pus în pericol, potrivit digi24.ro.

După ce planul roșu a fost dezactivat, pacienții și angajații spitalului s-au întors în saloane, a precizat el.  Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea,  au fost evacuaţi aproximativ 46 de copii şi 42 de adulţi, care au fost relocaţi într-o altă clădire.
„Am fost solicitaţi să intervenim în urmă unei degajări de fum la Spitalul Louis Ţurcanu, secţia Pediatrie. În urma recunoaşterii, fumul provenea de la aparatul de RMN situat la parterul clădirii. Nu au fost persoane rănite sau intoxicate cu fum. Începând cu ora 7,45 a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Din fericire, nicio persoană nu necesită îngrijiri medicale. Misiunea este în dinamică”, a spus anterior Elena Megherea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here