Adolescent fără permis de conducere, oprit cu focuri de armă de polițiști

Un adolescent în vârstă de 15 ani, aflat la volanul unei maşini şi care a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, a fost oprit cu focuri de armă.

El a fost urmărit pe şapte kilometri, nefiind rănite persoane in urma folosirii armelor, potrivit g4media.ro. La volanul autoturismului era un adolescent de 15 ani, din comuna Ghidici, care nu are permis de conducere, acesta fiind însoțit de un tânăr de 20 de ani. Adolescentul de 15 ani este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis. În urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime omeneşti sau distrugeri de bunuri, a precizat IPJ Dolj.

„Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din comună, iar ulterior pe un câmp din extravilanul localităţii, unde, după aproximativ şapte kilometri, conducătorul auto şi pasagerul au abandonat autoturismul şi au fugit. Aceştia au refuzat să se oprească la somaţiile poliţiştilor, ocazie cu care au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical, conducătorul auto fiind prins şi imobilizat”, a comunicat.IPJ Dolj.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here