Adolescent afgan, adus ilegal în țară de o româncă de 24 de ani

Adolescent afgan adus ilegal in tara . Sursa foto: Politia de Frontiera

O femeie în vârstă de 24 de ani a vrut să intre în țară cu un adolescent pe care îl ascunsese într-un geamantan. Polițiștii de frontieră de la Curtici au descoperit acest lucru într-un tren internațional.

Situația a fost semnalată în trenul IR 346 – 1, cu destinație Austria, în jurul orei 2.20, informează miercuri Poliția de Frontieră.

În timpul verificărilor, polițiștii au vazut ca o femeie este agitata, astfel că i-au verificat atent bagajele. Femeia era cetățean român, în vârstă de 24 de ani, potrivit digi24.ro.

Poliţiştii de frontieră au descoperit un adolescent ascuns într-un geamantan care îi aparţinea femeii. Era vorba de un cetățean afgan, în vârstă de 15 ani. Femeia a declarat ca este prietena fratelui minorului şi că dorea să-l ducă la ruda sa, care era în Germania.

Minorul a fost luat de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a județului Arad.

Polițiștii de frontieră fac cercetări pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat și complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. Urmează ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here