Acuzații la adresa Guvernului liberal: „întârzierea bugetului pentru 2021 ascunde măriri de taxe și impozite”

PSD

„Guvernarea PNL este un act ratat”, iar „întârzierea bugetului pentru 2021 ascunde măriri de taxe și impozite pentru cetățeni și firme”, sunt acuzațiile aduse de PSD Galați, prin intermediul unui comunicat de presă.

„PNL se comportă de parcă nu ar fi la Guvernare de un an! Partidul lui Iohannis și al lui Orban și-a dat măsura incompetenței, iar guvernarea liberalilor este un act ratat, atât din punct de vedere economic, cât și social.  Liberalii au pierdut controlul asupra pandemiei și odată cu acest lucru au pierdut controlul asupra economiei. PNL a amânat mărirea pensiilor și a sacrificat dublarea alocațiilor pentru copii. De creșterile salariale pentru profesori nu se mai aude nimic, în condițiile în care au promis acordarea majorării salariale pentru profesori”, se precizează în comunicatul de presă.

Potrivit aceleiași surse, guvernul PNL ține închise școlile, dar menține mall-urile deschise și permite organizarea campaniei electorale și a alegerilor parlamentare. Totodată, proiectul de buget pentru 2021 este întârziat în mod intenționat de liberali pentru că ascunde măsuri de austeritate – majorări de taxe și impozite, creșterea TVA-ului este iminentă.

„Sub guvernarea PNL, sectoare întregi de activitate au fost sacrificate de liberali în perioada pandemiei, iar Horeca, lovită din plin de deciziile proaste și măsurile haotice ale guvernului PNL, se zbate să trăiască, cu lacătul pe ușă.  Proiectul de buget pentru 2021 este întârziat în mod intenționat de liberali pentru că ascunde măsuri de austeritate – majorări de taxe și impozite, creșterea TVA-ului este iminentă, lucru confirmat de opinia specialiștilor, și alte decizii ce îi vor afecta pe toți românii. (…)În fața incompetenței PNL, soluțiile programului de guvernare al PSD sunt clare: recăpătarea controlului asupra pandemiei, protejarea economiei, a locurilor de muncă, a veniturilor și  a accesului la educație”, a anunțat PSD Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here