Accident rutier grav, soldat cu doi morți

Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana
Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana

O mașină s-a răsturnat miercuri seara pe o stradă din Cernica, județul Ilfov. În urma accidentului, șoferul mașinii și o pasageră au murit. Un alt bărbat a fost transportat la spital.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Libertății din Cernica, o mașină în care se aflau trei persoane, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Echipajele medicale sosite la fața locului au declarat decesul unei femei, pasager în mașină. Medicii i-au efectuat șoferului manevre de resuscitare. Dar fără succes, fiind declarat decesul. Un alt pasager din mașină a primit îngrijiri medicale la fața locului. El a fost transportat la un spital din București.

La locul accidentului rutier au fost direcționate echipaje din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov pentru asigurarea locului faptei și pentru menținerea ordinii publice.

Spre locul accidentului se îndreptau rude ale victimelor, dar nu au fost înregistrate probleme. Se pare că victimele au vârste cuprinse între 16 și 21 de ani, potrivit digi24.ro.

Polițiștii fac în acest caz cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here