Accident în lanț pe Autostrada Soarelui: patru morți și 39 de răniți. ISU Călărași a activat planul roșu

Un teribil accident în lanț a avut loc sâmbătă dimineață pe Autostrada Soarelui, în care au fost implicate peste 20 de mașini, carnagiu în urma căruia patru persoane și-au pierdut viața și 39 au fost rănite.

ISU Călărași a activat planul roșu de intervenție pentru acest accident în lanț pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 67, în apropiere de Lehliu, în care au fost implicate cel puțin de 20 autovehicule, până la această oră fiind confirmat de.

Purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu, a declarat pentru Agerpres că a fost activat planul roșu de intervenție, la fața locului intervenind echipaje de pompieri, SMURD, ambulanțe SAJ din trei județe — București, Călărași și Constanța. „Este vorba despre un accident în lanț în care sunt implicate cel puțin 20 de autovehicule. Au fost 9 persoane încarcerate, acum au fost descarcerate de către echipele de intervenție. Avem confirmat până acum, din păcate, un număr de 4 persoane decedate. Colegii îmi spun că numărul răniților este de peste 30 de persoane, se intervine pentru salvarea lor la fața locului, în acest moment nu vă pot preciza spre ce spitale de urgență sunt direcționați”, a declarat reprezentantul ISU Călărași.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs la ora 8,37, pe fondul condițiilor meteo de ceață intensă. Totodată, IGSU informează că la fața locului a fost transmis spitalul mobil, numărul exact de victime fiind de 39. Din cauza ceței, nu pot interveni elicopterele SMURD. De asemenea, au fost prealertate toate spitalele de urgență din București.

IGSU precizează că în accident au fost implicate 20 de autovehicule, printre care și două microbuze.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here