A murit Gabi Luncă. Îndrăgita cântăreață de muzică lăutărească era internată în spital cu COVID VIDEO

Încă un nume mare al muzicii de petrecere a murit, vineri noaptea. Îndrăgita cântăreață de muzică populară și lăutărească Gabi Luncă a decedat, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul din Ilfov, răpusă de COVID-19.

Vestea tristă a fost făcută de Rebeca Onoriu, fiica acesteia. Ea a scris, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe pagina de Facebook, că mama sa a murit.

„După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a scris pe Facebook, Rebeca Onoriu, în dreptul unei fotografii în care sunt Gabi Luncă și acordeonistul Ion Onoriu, cel cu care marea voce a muzicii lăutărești și populare s-a căsătorit în 1964.

 „Lumea artistică din România a mai pierdut încă o stea. Marea interpreta de muzica lautareasca Gabi Luncă, ne-a părăsit în această seară!Dumnezeu sa o odihnească în pace!”, a scris și cântăreața Saveta Bogdan, pe Facebook.

Artista s-a născut în 16 octombrie 1938, la Vărbilău, Prahova. Din 1992, ea a mai cântat doar muzică religioasă.

Muzica lăutărească a pierdut trei nume mari

Îndrăgitul intepret de muzică lăutărească Nelu Ploieșteanu a murit infectat cu noul coronavirus, joi noaptea. El era internat în stare gravă, la terapie intensivă, la Spitalul Floreasca.

Și cunoscuta cântăreață de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, a murit, în urmă cu o săptămână, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

A murit Nelu Ploieșteanu. Artistul era internat cu COVID la Spitalul Floreasca

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here