Târgu Mureș. Tânără împușcată pe stradă cu un pistol cu bile metalice

Tinaraimpuscata
Tinara impuscata. Sursa foto: antena3

O tânără dinTârgu Mureșa fost rănită la cap, după ce a fost împușcată  în timp ce mergea pe stradă cu un pistol cu bile metalice. O Dacie Duster de culoare albă a oprit lângă tînăra de 18 ani, șoferul  trăgand cu un pistol în dreptul ei, fata fiind lovită în față și în cap.

Locatarii au auzit țipetele femeii și zgomotul de armă, dar spun că locul era întunecat și nu au văzut cum s-a produs incidentul, potrivit.antena3.ro.

„La data de 25 septembrie a.c., în cursul nopții, polițiștii din Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost rănită cu niște bile metalice.Polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș, împreună cu Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, s-au deplasat la locul indicat, pentru cercetarea la fața locului, constatând că o femeie, care se afla pe o stradă din Târgu Mureș, a fost rănită cu niște bile metalice, propulsate dintr-un dispozitiv neidentificat până în prezent. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bilele metalice în cauză au destinație industrială și nu fac parte din categoria munițiilor letale sau neletale.De asemenea, la fața locului, s-a deplasat și o ambulanță, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale, aceasta refuzând să fie transportată la spital, pentru efectuarea de investigații suplimentare.În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor legale în consecință”, se arată în comunicatul Poliţiei Mureş.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here