Ziua Armatei Române, celebrată în Sectorul 5

Ziua Armatei Române

Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, a organizat vineri, la Cercul Militar Național, Ziua Armatei Române.

„Evenimentul a fost organizat cu prilejul aniversării Zilei Armatei Române, în semn de apreciere a eroismul cu care oștirea noastră și-a îndeplinit misiunea nobilă de a apăra unitatea națională și integritate teritorială a statului român”, a transmis Primăria Sectorului 5.

Într-un cadru festiv, cu o încărcătură simbolică aparte, primarul Sectorului 5, alături de cei 250 de invitați, foști și actuali militari ai Armatei Române, locuitori ai Sectorului 5, s-au bucurat de momente memorabile de Ziua Armatei Române, în acordurile cântecelor patriotice și ale muzicilor militare.

Ziua Armatei Române, moment de reculegere în memoria eroilor

Ziua Armatei Române

După intonarea Imnului de Stat și păstrarea momentului de reculegere, ținut în memoria ostașilor români căzuți la datorie, păstrătorii patriotismului autentic au susținut discursuri prin care au evocat importanța și semnificația acestei zile.

Cu respect și recunoștință, primarul Daniel Florea le-a mulțumit celor prezenți pentru profesionalismul și devotamentul pus în slujba țării și le-a înmânat diplome și plachete onorifice care să le amintească de această zi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here