Zelenski i-a scris lui Putin! Preşedintle Rusiei nu se lasă: Îi voi distruge

Jurnaliştii de la The Times scriu că Roman Abramovici s-a întâlnit în secret cu Vladimir Putin și i-a înmânat un bilețel scris de mână de Volodimir Zelenski.

CITEŞTE ŞI: Zelenski, mesaj tranşant pentru NATO: Noi consolidăm zona dintre Occident și Rusia!

Putin i-ar fi spus să le transmită ucrainenilor că îi va distruge. Noile negocieri Ucraina-Rusia vor avea loc în Turcia.

The Times scrie că Roman Abramovici ar fi plecat în Rusia cu un avion privat Hawker 800XP, de pe aeroportul Atatürk din Istanbul, săptămâna trecută, iar același avion a plecat în aceeași seară de pe aeroportul Vnukovo din Moscova și s-a întors la Istanbul, timp în care Abramovici s-ar fi întâlnit în secret cu Vladimir Putin.

Jurnaliștii The Times susțin că Abramovici i-ar dat lui Putin o notiță, scrisă de Volodimir Zelenski, subliniind termenii pe care Ucraina i-ar lua în considerare pentru a pune capăt războiului, iar răspunsul lui Putin a fost clar: „Spune-le, îi voi distruge”.

Preşedintele turc, negociator

Ieri, președintele turc a discutat telefonic cu Vladimir Putin şi i-a transmis că este nevoie de o încetare a focului, dar și de condiții umanitare mai bune. Cele doua părți ar fi convenit ca următoarea rundă de discuții ale comitetului de pace dintre Ucraina și Rusia să aibă loc la Istanbul. Însă, până acum, niciuna dintre delegații, nu a făcut un anunț oficial privind locația exactă din Turcia în care se vor purta discuțiile.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here