Zeci de mașini implicate într-un accident pe Autostrada Soarelui. Drumul este blocat

FOTO: Elena Valy/Facebook
FOTO: Elena Valy/Facebook

Autostrada Soarelui este blocată vineri dimineață pe sensul spre mare, după ce mai multe mașini s-au ciocnit. Potrivit Centrului Infotrafic, patru persoane au fost rănite.

„Numărul mașinilor accidentate între kilometrul 172 și kilometrul 183 depășește 40, potrivit datelor preliminare. A fost declanșat planul roșu și planul alb la Constanța. Au fost aduse ambulanțe, mașini de descarcerare și de pompieri din alte județe și din București. Va veni și un elicopter SMURD de la Galați, acesta nu a putut veni inițail din cauza ceții. 14 persoane au fost evaluate medical”, a declarat șeful DSU, Raed Arafat.

Patru persoane, inclusiv doi copii, au fost rănite, una fiind încarcerată. Un echipaj SMURD a preluat un pacient în vârstă de 15 ani, care a fost dus la spital. De asemenea, o ambulanţă a preluat doi copii şi un adult, transportaţi, de asemenea, la o unitate medicală. Un alt echipaj acordă primul ajutor unei persoane inconştiente. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, la accidentul de pe autostradă intervin nouă ambulanţe SMURD tip B, o ambulanţă SMURD tip C, nouă ambulanţe ale Serviciului Judeţean, de tip B şi o ambulanţă SAJ tip C.

„Pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, județul Constanța, s-a produs un carambol în care au fost implicate 20 de autoturisme.

Potrivit primelor informații, două persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța, formându-se coloane de autoturisme”, a transmis în jurul orei 08.00 Infotrafic.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here