Viorica Dăncilă joacă alba-neagra cu Dragnea

PSD va defila la prezidențiale cu Dăncilă
Foto: Știri de Cluj

Doamna premier s-a răsucit: nu mai votează la referendumul pe Justiție. Viorica Dăncilă joacă alba-neagra.

În avanpremiera confruntării cu Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă dă înapoi. Nu-și mai înfruntă colegii votând la ”referendumul lui Iohannis”.

Piruetă înainte de vot. Viorica Dăncilă joacă alba-neagra

După ce a sfidat întreaga suflare pesedistă anunțând că va vota la referendumul pe Justiție declanșat de Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă s-a răzgândit. Nu din senin ci pentru că ”a reanalizat contextul politic”, după cum a explicat doamna în cauză într-o intervenție telefonică la Antena 3.

”După cum știți, eram pregătită să votez la referendum. Nu pentru că aș fi fost de acord cu domnul Iohannis, ci pentru că sunt un om al dialogului, care a dovedit, de fiecare dată, deschidere pentru a asculta argumentele tuturor. Ultimele intervenții publice ale președintelui au arătat că acțiunile domniei sale nu au nicio legătură cu binele românilor și al României, ci doar cu interesele politice ale partidului pe care il reprezintă și cu ambițiile sale personale care l-au îndepărtat total de la rolul său constituțional! Acțiunile părtinitoare ale președintelui Iohannis din ultimul timp denotă disperare în speranța că mai obține un mandat! Am fost in teritoriu si am vorbit cu oamenii. Românii s-au săturat de scandal, ură și dezbinare, românii vor proiecte și soluții. Rămân fidelă convingerilor mele politice și partidului din care fac parte cu mândrie de 23 de ani și vreau să le transmit românilor că nu voi vota la referendum”, a susținut Dăncilă.

Nu se știe exact ce a făcut în plus Iohannis de miercuri – zi în care Dăncilă își anunța participarea la referendum – și până vineri seara – momentul în care doamna a precizat tot public că s-a răzgândit. Se știe în schimb că pe Dăncilă o așteaptă o confruntare extrem de dură cu Dragnea și actuala conducere pesedistă imediat după votul de duminică.

În funcție de rezultatul acestui vot, confruntarea poate viza chiar menținerea lui Dăncilă în funcția de premier iar asta înseamnă că pirueta făcută de doamnă nu are legătură cu Iohannis ci cu Dragnea și ultimul război intern declanșat la vârful PSD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ