Viorica Dancila crede că viitorul președinte al României va fi decis de PSD

Foto: EuropaFM
Viorica Dăncilă susține că PSD vrea să aibă un candidat care să maximizeze şansa Partidului Social Democrat ca să ofere la toamnă viitorul președinte al României.
Premierul și președintele PSD, Viorica Dăncilă, a acordat un interviu pentru dcnews.ro în care a explicat că se gândește la o strategie în care PSD să ofere la alegerile de la toamnă viitorul președinte al României.
”Pentru noi nu a fost uşor. Am pornit de la un scor de 22%, preşedintele partidului arestat, nu este uşor ca să recuperăm într-un timp relativ scurt, dar eu am încredere şi am încredere în activul nostru, am încredere în cetăţenii României, în electoratul din Românnia, că vor face o alegere bună şi că vor merge pe drumul care oferă o mai mare deschidere şi o mai mare şansă pentru ţara noastră. De aceea am vorbit în partid, am discutat cu colegii mei, am introdus în sondaje pe toţi cei care şi-au exprimat această opţiune de a fi candidatul Partidului Social Democrat la alegerile prezidenţiale. Tot în sondaje am introdus şi un alt candidat, nu am dat nume, să vedem dacă există această opinie că trebuie să avem un candidat din exterior, am introdus şi candidatul ALDE, pe domnul Călin Popescu Tăriceanu. Am o primă evaluare. Acum vreau să fac un nou sondaj până când vom anunţa candidatul astfel încât primii doi, primii trei să vedem cum stau în sondaje. Pentru mine este important ca partidul să câştige. Este foarte important ca să redevenim la scorul şi la încrederea că dincolo de scor, dincolo de procente, în spate sunt cei care au încredere în Partidul Social Democrat. (…) Cred că viitorul preşedinte poate fi cel pe care îl va decide PSD”, a declarat Viorica Dăncilă.
Reamintim că pe 10 și 24 noiembrie vor avea loc cele două tururi ale alegerilor prezidențiale în care va fi desemnat un nou președinte al României sau Klaus Iohannis va primi un al doilea mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ