Vîntu şterge pe jos cu politicienii: Nivelul acestei clase politice este de 50 de bani! E mai rău ca în comunism

Filme cu spioni Realitatea
Sorin Ovidiu Vîntu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu spune că în vremea comunismului românii o duceau cu mult mai bine decât o duc acum. Vîntu spune că actuala clasă politică oferă condiții de trai mai reci ca în comunism.

CITEŞTE ŞI: Abia ieşit din puşcărie, Vîntu a găsit soluţia pentru criză: Daţi afară 400.000 – 500. 000 de din miliție, din SRI, oameni care oricum nu fac nimic pentru țară!

„Această clasă politică te-a adus la frig în apartamente iarna, imposibilitatea de a-ți cumpăra mâncare, abuzuri peste abuzuri la adresa ta. Nimic aproape nu este schimbat față de anii comunismului. Dar atunci era un conducător, Nicolae Ceaușescu, om despre care mi-am schimbat total perspectiva. A făcut din România un stat puternic industrializat, în România se putea produce aproape orice, aproape totul. Fiecare avea serviciu, avea o casă, era un sistem de rate pus pe picioare, bani pe care îi puteai lua, mașină de spălat, frigider, aragaz. Față de perioada comunistă, poporul român trătește de 50 de ori mai rău, inclusiv libertatea cuvântului s-a dus dracului. Nivelul acestei clase politice este de 50 de bani. Pe lângă ăștia, Ceaușescu era mână spartă, el dădea 100 de lei”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu într-un videoclip postat pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here