Un fost primar din Teleorman vinde un post de radio pe OLX. Edilul, condamnat pentru conflict de interese

vinde un post de radio pe OLX

Fostul primar din Roșiori de Vede, județul Teleorman, Cristian Duică vinde un post de radio pe OLX, pe care vrea să obțină aproape 35.000 de euro.

”Vând post RADIO, jud. Teleorman”, sună anunțul de pe OLX.

Urmează o descriere o postului, pentru potențialii cumpărători: “Se vinde un post de radio local din Jud. Teleorman”, începe anunțul. Se termină cu: “Postul dispune de personal cu o vastă experiență în media și de voci iubite de foarte mulți teleormăneni”, potrivit Paginademedia.ro

Din anunț, aflăm mai multe detalii, inclusiv prețul: 34.999 de euro. Negociabil. “Antena si redactia se afla in Mun. Rosiori de Vede, iar postul emite pe o raza de aproximativ 30 Km, deservind zona central nordica a judetului, respectiv Mun. Rosiori de Vede, si comunele din jurul acestuia. Postul se adresează unui număr de aproximativ 60.000 de ascultători. Postul de radio este singurul post local din această zonă, oferind cetățenilor zilnic, în ultimii 20 de ani informații locale și divertisment de calitate”.

Paginademedia.ro a sunat la numărul din anunț, la care a răspuns “Șerban”, care a fost întrebat de ce vinde un post de radio pe OLX.

“Este doar un anunț. Poate se vinde, poate nu. Am vrut să-i fac o evaluare, să văd ce interes prezintă. Poate fi unul dintre motive, Să văd dacă există vreo formă de interes”, a declarat Șerban.

Se vinde un post de radio pe OLX. E al fostului primar

Radio Impact Roșiori de Vede este deținut de familia fostului primar al localității Cristian Duică (PSD). În prezent, postul de radio este deținut de Emanuel Duică (fiul lui Cristian Duică) și de Iuliana Duică, prin compania Impact Advert.

Un anume Șerban Adrian Duică (fiu al fostului primar) apare ca manager la Topro Consulting, firmă pe care a operat postul de radio până în iulie 2018, când a fost trecut pe altă firmă, Impact Advert.

Cristian Duică a fost primar în Roșiori de Vede un mandat (2012-2016), din partea PSD. În 2016, a fost acuzat că a încheiat contracte – în timp ce era primar – cu societăți în care avea și diferite poziții – președinte al Consiliului de Administrație sau asociat. Ulterior, a fost condamnat pentru conflict de interese la un an de închisoare cu suspendare, 80 de zile de muncă în folosul comunității în oraşul pe care l-a condus timp de patru ani și interdicția de a ocupa o funcţie publică pe o perioadă de trei ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

*