Vîlcov rămâne cu condamnarea, dar apelul se reia la toamnă! Dosarul, aproape de prescriere

Înalta Curte a respins luni cererea lui Darius Vîlcov de reluare de la zero a procesului său de corupție în cre a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare.

CITEŞTE ŞI: HALUCINANT. Ciucă a numit la Ministerul Finanţelor un apropiat al condamnatului Darius Vîlcov

Instanța a decis totuși să repună pe rol ultimul termen al procesului, dând termen de judecată 26 septembrie, în condițiile în care DNA a anunțat că e posibil să intervină prescripția faptelor. Vîlcov are însă Afaceri la Milano şI este foarte posibil să Scape basma curată.

MINUTA

Minuta ședinței de luni: Repune pe rol cauza ce formează obiectul dosarului nr.790/1/2019 având ca obiect apelurile declarate de Ministerul Public, parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Natională Anticoruptie si de inculpatii Tomescu Constantin Cristian, Vâlcov Darius Bogdan, Prina Minel Florin si Timofte Petre Bogdan împotriva sentintei penale nr.74 din data de 8 februarie 2018, pronuntate de Sectia penală a Înaltei Curti de Casatie si Justitie, în dosarul nr.2018/1/2018, privind si pe intimatul inculpat Susală Lucian Petrut. Fixeaza termen de judecată la data de 26 septembrie 2022, Sala Sectiilor Unite, cu citarea inculpatilor si incunostiintarea apărătorilor acestora. Definitivă. Pronuntată, în sedinta publică, astăzi 27 iunie 2022.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here