VIDEO Revoltător! Doi polițiști din Galați se uită din mașină la o fetiță plină de sânge

sursa foto: Google
sursa foto: Google

Imaginile revoltătoare au fost filmate, sâmbătă, pe unul dintre bulevardele orașului Galați. O femeie a filmat scena în care o fetiță plină de sânge pe picioare și în stare de șoc, nu primește asistență de la patrula de poliție. În ciuda insitențelor unor cetățeni, ce doi polițiști nu coboară din mașină. Șefii IPJ Galați au ordonat o anchetă în acest caz.

În imaginile postate pe Facebook se poate vedea că fetița este plină de sânge și în stare de șoc. Doi agenți ai unei firme de securitate și o femeie îi sar în ajutor și opresc un echipaj de poliție. Revoltător este faptul că echipajul de poliție, format dintr-o femeie și un bărbat, nu coboară din mașină. Femeia care a filmat scena se declară revoltată de pasivitatea polițiștilor și dezvăluie faptul că a vizitat-o pe fată la spital, aflând astfel că a fost victima unei agresiuni sexuale.

„Fata este internată în spital, a fost operată aseară. Astăzi, împreună cu soțul meu (unul dintre agenții wbc) am fost la spital și am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizată, părinții ei neputând fi lângă ea în aceste momente. B. a fost violată. Mâine ne vom duce din nou la spital și de asemenea la centrul de copii în îngrijirea cărora se afla ca să aflăm dacă organele s-au sesizat, dacă nu personal ne vom duce la secția de poliție! Nu putem lăsa lucrurile așa, se putea întâmpla oricărui copil!!! Nepăsarea și delăsarea din partea celor care ar trebui să ne protejeze viitorul țării ar trebui pedepsită, dar mai ales cel care a adus această copilă în această stare. Dacă sunt martorii ai acestui incident, vă rog, haideți să ne unim să o ajutăm, să i se facă dreptate B.!!!”, a scris Doro Yola pe Facebook.

67573681_1257308394448808_4013765766972178432_nLipsa de reacție  a celor doi polițiști a stârnit revolta oamenilor pe rețelele de socializare.

„Doamne ferește, asa ceva! Deci, fata a fost violată, poliția se implică doar cu prezența… Și pleacă mai departe! La insistențele doamnei care a filmat se cheamă salvarea și se constată că de fapt a fost violată, chiar au și operat-o… În ce țară trăim!? Politia nu se implică, nu sunt curioși și nici nu ia atitudine???”, scrie o femeie revoltată.

„ Doamne ferește, oameni buni în ce lume trăim ,plină de pedofili,criminali ,violatori ,hoți ,ce Românie e asta? Ne e frica să ne mai lăsăm copiii afară sau să meargă la școală singuri ? Unde sunt autoritățile, dorm? Cum naiba să vezi o fetiță de 14 ani plină de sânge… mai ales polițista aia, să nu faca nimic? Sunt șocată!” , scrie un alt cetățean.

Cei doi polițiști vor fi cercetați disciplinar, potrivit unor surse din cadrul IPJ Galați. Șefii Poliței ar fi dispus efectuarea unei anchete în acest caz.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!!!!

Video (sursa: Facebook): https://www.facebook.com/jann.michaels.7/videos/pcb.359698978262735/359698938262739/?type=3&theater

 

LĂSAȚI UN MESAJ

*