VIDEO Un polițist a fost filmat în timp ce încalcă prevederile Codului Rutier

Un polițist a fost filmat în timp ce incalca Codul Rutier

Situație revoltătoare în trafic. Un polițist din Galați, aflat în timpul serviciului, face o manevră interzisă cu mașina MAI. Imaginile au apărut, duminică, în mediul online, după ce au fost filmate cu ajutorul unei camere video de la bordul unei mașini. Polițistul riscă amendă cuprinsă între 870 de lei și 1.160 de lei.

În imagini se observă cum autospeciala de poliție virează la stânga într-o intersecție, deși se află pe banda de circulație „obligatoriu înainte”. Incidentul s-a petrecut într-o intersecție unde se întâlnesc principalele artere ale orașului Galați.

Politist fimat în timp ce face o manevră interzisă

Sursa video: ProFm Lider Fm

„Da, bravo mă! Și-a dar seama că nu are voie, vezi? Tot se duce …da, ce faci?!”, se aude pe înregistrarea care a devenit virală pe rețelele de socializare.

Polițistul încalcă astfel prevederile Codului Rutier care reglementează regulile privind circulația pe benzi. Potrivit Codului Rutier, un șofer care nu respectă regulile privind circulația pe benzi poate fi sancționat cu 6 sau 8 puncte de amendă. Sancțiunea este între 870 de lei și 1.160 de lei.

Conducerea IPJ Galați nu a oferit niciun punct de vedere cu privire la acest incident.

LĂSAȚI UN MESAJ