VIDEO Un fost polițist de frontieră s-a apucat de contrabandă cu țigări. A fost prins de foștii lui colegi

Un fost polițist de frontieră din Galați, aflat în prezent la pensie, a fost prins de foștii săi colegi în timp ce făcea contrabandă cu țigări din Republica Moldova. El a fost reținut și ar putea fi arestat preventiv.

Poliţiştii de frontieră au descoperit 128.800 de ţigarete de contrabandă, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei.

„Un echipaj format din poliţişti de frontieră a depistat la malul râului Prut, pe direcţia localităţii de frontieră Vădeni, o persoană de sex masculin, un gălăţean în vârstă de 55 de ani, care desfăşura activităţi de contrabandă, lângă acesta fiind descoperite şase colete voluminoase, ambalate în folie de culoare neagră, o sfoară şi o barcă ancorată la mal.

Imediat, au fost anunţate autorităţile de frontieră din Republica Moldova, fiind demarate cercetări în comun. La inventarierea bunurilor a reieşit faptul că în colete se aflau ţigarete, fiind stabilită cantitatea de 128.800 de ţigarete, în valoare de aproximativ 64.400 de lei, bunuri ce au fost ridicate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor”, a anunțat Poliția de Frontieră.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează „cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”.
Surse apropiate anchetatorilor au confirmat faptul că bărbatul găsit pe malul Prutului este un fost polițist de frontieră. El a lucrat chiar în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea și s-a pensionat în 2016. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, iar vineri este dus în fața judecătorul de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.