VIDEO Un angajat al RATB, cercetat disciplinar după ce a aruncat zăpadă pe un om care aștepta tramvaiul

Regia Autotonomă de Transport Bucureşti (RATB) a anunţat vineri că angajatul care a umplut de zăpadă, cu plugul-perie care acţiona pentru deszăpezire un pieton care aştepta în refugiul de tramvai va fi cercetat disciplinar.

„Având în vedere înregistrarea video aparută în spaţiul public cu privire la comportamentul nepotrivit al unui conducator de plug-perie care acţiona pentru deszăpezirea liniilor de tramvai, facem următoarele precizări: RATB regretă acest incident şi asigură publicul călător că o astfel de atitudine nu este tolerată şi va fi sancţionată adecvat. Conducerea Regiei s-a autosesizat şi a declanşat operativ procedura de cercetare disciplinară a respectivului angajat. Ne cerem scuze pentru acest incident”, informează RATB într-un comunicat de presă dat pșublicității.

Un bucureştean a filmat vineri şi ulterior a postat pe Facebook momentul în care şoferul unui plug-perie deszăpezea şinele de tramvai din Capitală a aruncat zăpadă pe oamenii din staţie. Pasagerii nu au avut unde să se refugieze, întrucât circulau maşini pe stradă. Persoana care a filmat incidentul a susţinut că erau nouă oameni în staţie şi a crezut până în ultimul moment că utilajul cu plug va încetini.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here