VIDEO Scandal la Primăria Sectorului 2, între primarul PSD și viceprimarul PNL, pe un proiect început de Onțanu

Un scandal la Primăria Sectorului 2 a izbucnit miercuri, între primarul PSD Mihai Toader și viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu, pe tema unui proiect inițiat de fostul edil Neculai Onțanu.

Totul s-a petrecut la ultima ședință de Consiliu Local din Sectorul 2. Viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu l-a interpelat pe Mihai Toader, primarul Sectorului 2, în legătură cu neincluderea pe ordinea de zi a unui proiect prin care propune redeschiderea cabinetelor de recuperare, medicină fizică și balneologie în Sectorul 2 din cadrul Complexului pentru Activităţi Recreative şi Educaţie Sf. Pantelimon.

Dan Cristian Popescu a spus în timpul ședinței de consiliu că dorește redeschiderea centrului de recuperare, medicină fizică și balneologie în condiții de legalitate în beneficiul locuitorilor din Sectorul 2, care ar putea beneficia de servicii medicale de calitate. Viceprimarul a adăugat că acest lucru se poate face fără nicio investiție suplimentară a Primăriei și fără angajarea de personal, ci doar pe baza unui parteneriat public-privat.

Primarul  PSD Mihai Toader a reacționat imediat și a spus că nu este de acord cu propunerea lui Dan Cristian Popescu. În plus, Mihai Toader a declarat în plenul ședinței de consiliu că, pe vremea lui Neculai Onțanu, la Complexului Sf. Pantelimon s-au comis mai multe ilegalități. Acest fapt a fost dovedit oficial, după efectuarea unui audit financiar.

Scandal la Primăria Sectorului 2. Onțanu a inaugurat centrul în 2012

Pe Şoseaua Pantelimon, la numărul 301 se deschidea în 2012 cel mai mare complex multifuncţional dotat, printre altele, cu săli de gimnastică şi dans, de informatică şi spaţii de joacă pentru copii.

Complexul de Activităţi Recreative şi Educaţie „Sfântul Pantelimon” se adresa tuturor categoriilor sociale din acest sector al Capitalei, care au avut acces gratuit la serviciile oferite de acesta. Astfel, complexul dispunea de săli de fizioterapie, kinetoterapie, aerobic, fitness şi de dans, dar şi de una cu mese de şah, precum şi de un centru de zi de tip after-school şi de laboratoare de informatică, limbi străine şi fonetică.

Totodată, complexul a găzduit Centrul de Voluntariat al Sectorul 2, un club al profesorilor şi unul al şcolarilor şi sediul Asociaţiei Administratorilor de Imobile din Sectorul 2. De asemenea, complexul beneficia de grădini interioare şi spaţii de joacă pentru copii în aer liber.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here