VIDEO Scandal în trafic la Galați: Un BMW a fost lovit din răzbunare

sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Scandal în trafic la Galați. Un bolid de lux a fost lovit de câteva ori de o altă mașină. Totul a fost filmat, iar șoferul vinovat s-a ales și cu dosar penal pentru distrugere. Se pare că conflictul ar fi pornit de la o femeie care, în urmă cu o zi, depusese plângere la Poliția Galați împotriva bărbatului care a lovit „bolidul”, pentru amenințare, hărțuire și distugere.

Din imaginile apărute pe Facebook se vede cum șoferul autoturismului Skoda loveşte în mod intenționat BMW-ul parcat, din care a coborât şoferul şi o pasageră.

Potrivit IPJ Galați,  bărbatul de 51 de ani a reclamat la numărul de urgență 112 că este agresat în trafic de un alt bărbat, de 37 de ani. Polițiștii au sosit la fața locului și au constatat că cel care sunase la 112 lovise, de fapt, cu masina pe care o conducea, autoturismul de lux- marca BMW, condus de cel pe care îl indicase drept agresor, bărbatul de 37 de ani.

sursa : Facebook, Galațiul Meu

Polițiștii au stabilit că între cei doi bărbați avusese loc o altercație legată de o femeie, care, în urmă cu o zi, făcuse plângere la Poliție pentru hărțuire din partea bărbatului de 51 de ani.  De altfel, acesta a şi primit interdicție, pentru patru luni de a se apropia la mai puțin de 100 de m față de femeie.

Polițiştii efectuează cercetări pentru distrugere, pe numele bărbatului de 51 de ani. De asemenea, se efectuează cercetări pentru loviri și alte violențe și pe numele bărbatului de 37 de ani, șoferul BMW-ului.

VIDEO Scandal în plină stradă. Un tânăr a fost imobilizat de polițiști și sancționat cu 20.000 de lei

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here