VIDEO Scandal în plină stradă. Un tânăr a fost imobilizat de polițiști și sancționat cu 20.000 de lei

sursa: pixabay.com
sursa: pixabay.com

Un tânăr din Galați a fost imobilizat de polițiști în plină stradă după ce s-a certat cu aceștia din cauza unei amenzi. Scandalagiul a fost amendat cu 20.000 de lei pentru că nu avea o declarație pe propria răspundere completată corespunzător. 

Scandalul s-a produs la intersecția străzii Gheorghe Doja cu B-dul. Siderurgistilor. Autoturismul, la volanul căruia se afla un bărbat,  de 34 de ani, din municipiul Galați, a fost observat trecând de mai multe ori prin zonă.

„A fost oprit de polițiști și, cu ocazia controlului documentelor,  bărbatul a prezentat o adeverință de angajator, precizând totodată,  că a mers la cumpărături în mai multe locuri. Nu a putut prezenta însă, o declarație pe proprie răspundere, completată în mod corespunzător”, a transmis IPJ Galați.

În timp ce filmează cu telefonul mobil, tânărul le cere explicații polițiștilor și jandarmilor: „Păi de ce să plătesc sancțiune frate? Uite, am declarație, eu vin dinspre Movilei. Păi, voi îmi dați amendă 20 de milioane. Cât? 10.000 de lei? Băi, dar cum să-mi dai 20 de milioane când eu vin de la muncă și am declarație”.

Bărbatul este imobilizat și dus la secția de poliție

Bărbatul insistă și cere explicații polițiștilor pe un ton ridicat și apoi înjură. Imediat, polițiștii îl imobilizează pentru a-l duce la secție.

„A fost sancționat contraventional cu suma de 20. 000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare 3/2020, și cu suma de 1450 de lei pentru nerespectarea indicațiilor polițistului rutier și pentru refuzul nejustificat de a înmâna permisul de conducere. Totodată, i-a fost reținut permisul de conducere pentru 30 de zile”, a informat IPJ Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here