VIDEO Rod Stewart spune că abia așteaptă să cânte la Zilele Bucureștiului, eveniment organizat de PMB

Rod Stewart declară într-un clip postat pe pagina sa de Facebook că abia aşteaptă să vină în România, unde va susţine un concert cu acces liber, pe 23 septembrie, în cadrul Zilelor Bucureştiului 2018, eveniment organizat de Primăria Capitalei.

În mesajul său video, artistul în vârstă de 73 de ani promite un spectacol cu bună dispoziţie, emoţie şi sentiment.

”Salut, Bucureşti. Sunt Rod Stewart şi abia aştept să fiu acolo duminică seara, 23 septembrie. Va fi o noapte distractivă, interesantă şi incitantă. Ne vedem atunci”, spune artistul.

Mesajul video este însoţit de textul “Concert Rod Stewart Zilele Bucureştiului” nu poate însemna decât un lucru – Rod vine la Bucureşti pentru un concert GRATUIT la 23 septembrie la Piaţa Constituţiei începând cu ora 17:00!”.

Rod Stewart, la București

Artistul va concerta pentru prima dată după 23 de ani în România, încheind seria evenimentelor din Piaţa Constituţiei dedicate aniversării a 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului şi celebrării Centenarului Marii Uniri.

Tema ediţiei din 2018 a Zilelor Bucureştiului (21 – 23 septembrie) este dedicată Centenarului Marii Uniri: Albastru. Galben. Roşu. Un secol de modernitate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

*